OVER OWWN

Welkom bij OWWN, waar oude materialen een nieuw leven krijgen!

 

OWWN is de afkorting van “Oud Wordt Weer Nieuw”. Eveline, eigenaar van Eefie’s Ateljee heeft deze duurzame lijn ontwikkeld. Het begon als een grapje met oude kleding van familie en vrienden. Eén van de eerste projecten was een loungebank waar je op je eigen oude spijkerbroek zat. Inmiddels zijn we heel wat projecten en ideeën verder.

Nog voordat het een agendapunt in Den Haag was, maakte Eveline al (woon-)accessoires van spullen wat men toen nog zag als afval. “Om iets moois te maken heb je vaak geen nieuwe materialen nodig, er is genoeg wat nog een herbestemming kan krijgen”. Zo maakt ze van oude meubels mooie leren armbanden, van versleten autobanden worden hippe poefs gemaakt en banners worden omgetoverd tot unieke (fiets-)tassen. Maar daar blijft het niet bij. Regelmatig is er weer een nieuw product, gemaakt van wat er in het atelier voorradig is.

 

Bij OWWN is veel aandacht voor custommade items. Je moet je dus niet beperkt voelen tot wat je bij OWWN ziet. Wil je iemand herdenken met een bijzonder item gemaakt van diens kleding of zie je een tas die je leuk vindt maar je wilt een andere vorm of maat, dat is geen probleem. Wil je iets wat niet bestaat kan Eveline het wellicht voor je maken!